κλήση από Κολωνάκι, που δεν είχε πάει ποτέ του : Σισες

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2006

κλήση από Κολωνάκι, που δεν είχε πάει ποτέ του

Κρήτη TV - 09 Μαρτίου 2005

Έλαβε κλήση από Κολωνάκι

Κάτοικος των Σισών Μυλοποτάμου που δεν πήγε ποτέ στην Αθήνα


Το ότι μπορεί να υπάρχουν ήδη κλωνοποιημένοι άνθρωποι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Μπορεί να γίνεται και εν αγνοία μας. Αλλά να υπάρχουν και κλώνοι... αυτοκινήτων είναι κάτι απίθανο! Κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε απόλυτα την περίπτωση του κ. Αριστείδη Χατζηλαμπή από τις Σίσες του Μυλοποτάμου, ο οποίος έλαβε κλήση από το Δήμο Αθηναίων για τροχονομική παράβαση την οποία διέπραξε το 2002 με το αυτοκίνητό του.

Παρόλο που ο ίδιος δεν έχει πάει ποτέ στην Αθήνα και κυρίως στην πλατεία Κολωνακίου και ως εκ τούτου ούτε το αυτοκίνητό του, ο Δήμος Αθηναίων έχει αντίθετη άποψη! Και το Κολωνάκι επισκέφτηκε και την παράβασή του έκανε. Εκτός κι αν το αμάξι του "ξύπνησε" ένα ωραίο πρωινό του 2002, "μπήκε" στο πλοίο για Πειραιά και "κατευθύνθηκε" στη συνέχεια στο Κολωνάκι για να "πιει" τον καφέ του! Ούτε αυτό φαίνεται λογικό!

Την έκπληξη του κ. Χατζηλαμπή διαδέχτηκε η αγανάκτηση, αφού το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά απάτες. «Είναι μεγάλη κοροϊδία για τον κόσμο να συμβαίνουν αυτά για να "τρώνε" κάποιοι επιτήδειοι. Αυτό είναι το κράτος μας;», δήλωσε με πικρία ο κ. Χατζηλαμπής.

«Δεν έχω πάει ποτέ στην Αθήνα! Πού το βρήκαν αυτοί το αμάξι μου, το οποίο βρίσκεται εδώ;», διερωτάται ο κ. Χατζηλαμπής, ενώ καλείται να πληρώσει για την ανύπαρκτη αυτή "βόλτα" 61,50 ευρώ.

Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις κι άλλων οδηγών σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν λάβει ανάλογες κλήσεις για παραβάσεις που, υποτίθεται, έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους. Τι κι αν δεν επισκέφτηκαν ποτέ τις συγκεκριμένες περιοχές και τους αντίστοιχους δήμους, οι οποίοι τους ζητούν παρ' όλα αυτά να πληρώσουν τα πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: